2010. szeptember 5., vasárnap

Mozgás Shop termékek 2. - L-carnitine termékek

Ma egy korábbi cikket osztunk meg veletek, amely egyik kedvenc termékünkről született egy női magazinban:

"Mint tudjuk, a szervezet elsősorban az izomszövet lebontásából próbál energiát nyerni - ez a katabolizmus. A zsírszövetek hasznosítása (vagyis a metabolizmus) egyéntől és alkattól függ, de sajnos csak 25 perc fizikai terhelés után indul be. Ahhoz, hogy ezt a folyamatot felgyorsítsuk, szükség van egy aminosavra, ez az L-karnitin.
Az L-karnitin az a természetes anyag, amelyet BT vitaminként is azonosítanak. Különösen fontos szerepe van a test lipidszintjének szabályozásában. Jelenlétére a szervezet aktiválja a zsírszöveteket, amelyek azonnal elkezdenek átalakulni energiává, ez pedig azt eredményezi, hogy a szervezet majdnem kétszer annyi kalóriát éget el, ugyanannyi munka elvégzéséhez! Az L-karnitin szedésével mindemellett megelőzhető a fáradtság, a kimerültség, hamarabb kipihened magad, és kevésbé lesz izomlázad is. Fokozza a szervezeted reakcióképességét és jelentősen csökkenti undok zsírsejtjeidet. Az L-karnitin használata persze mozgással kombinálva a leghatékonyabb. Javítja az alapvető feltételeket a szervezeted számára például egy aerobik órán, könnyebben felhasználod a belélegzett oxigént, nem rogysz össze az óra első húsz percében. Egyes aminosavak, mint az L-arginin és az L-ornitin tovább fokozzák az L-karnitin hatását a zsírpárnáid lebontásában.

A Mozgás Shopban kapható Activlab L-Carnitine 600 és az Activlab L-Carnitine 1000 Super különösen javasolt diétázóknak, fogyókúrázóknak ugyanúgy, mint aktív és szabadidősportot űzőknek.
Az Activlab L-Carnitine Green Tea Plus egyedülálló termék, mert ötvözi az L-karnitin és a zöld tea jótékony hatását, tehát a szervezetet nemcsak gyorsabb zsírbontásra sarkallja, hanem segíti a visszabontott zsírpárnák szöveteinek távozását is a szervezetből izzadással, vagy egyéb jól ismert módon. Emellett zöld tea tartalma miatt vízhajtó hatása is van. Az Activlab termékekben azonban igazi zöld tea levél kivonatot találsz, ne téveszd össze a mindenféle elhullott levél darájával, amit sok más fogyást ígérő termék dobozába beleszórnak! A zöld tea mellett szinergikus hatása van a koffeinnek is, illetve a HCA-nak (garcinia cambogia kivonat), amely a szénhidrát háztartás fontos szereplője. Egyszerűen fogalmazva nem engedi beépülni a kiflit, a pogácsát és a habos süteményeket a bőröd alá.

Miért éppen tőlünk vásárolj? Nyugodtan nézz körül a piacon, és látni fogod, hogy L-karnitin készítménye sok cégnek van, eltérő kiegészítő hatóanyaggal, és ár-érték aránnyal, amelyet főleg a kiszerelés és a tablettánkénti hatóanyag mennyisége határoz meg. A legnagyobb választékot és a leggazdaságosabb kiszerelést azonban a „Karnitinkirálynál” találod. Tehát, amikor a gazdaságosságot vizsgálod ne a tabletták számát figyeld, hanem a Ft/hatóanyag gramm egységet. A Mozgás Shopban például az L-carnitine 600 135 kapszulás változata esetén már 16 Ft-ért hozzájuthatsz 1 mg L-karnitinhoz. Tudnod érdemes, hogy nem javasolt napi 2 gramm karnitinnál többet hosszú távon bevinni. Vedd figyelembe, hogy trendi dologról lévén szó, elég sok élelmiszerben előfordul, így nem ajánlott 1 alkalommal 1500 mg (1,5 gramm) L-karnitinnál többet bevinni.

Tehát láthatod, az L-karnitin nem csodaszer, nem fogja elvenni a kedved a szalonnás tojásrántottától, nem leszel tőle holnap után méretekkel karcsúbb sem. De ha egy kicsit is odafigyelsz arra, hogy mit eszel, ha megpróbálsz gyalog hazasétálni a munkából, és lift helyett a fenékerősítő lépcsőzést választod, akkor az L-karnitin nem hagy cserben. Látogasd meg webshopunkat, és keresd meg a számodra leghatásosabb L-karnitin terméket. Ha nyitott szemmel böngészed kínálatunkat, nem csak magadnak, de párodnak (férjednek, szeretődnek) is találsz olyan terméket, amely és természetes módon emeli a férfi hormonszintjét, remek izomépítő hatású, és nem utolsó sorban, igen kedvezően hat a férfiasságára is!! De segítünk, hogy el ne tévedj a pirulák kavalkádjában: az a Tribuactive.
Vedd meg a párodnak, hogy izmai gyönyörűre fejlődjenek, és csendben (vagy hangosan) élvezd a Tribuactive másodlagos hatását is!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése