2010. szeptember 12., vasárnap

Mozgás Shop termékek: Amino Blend 3

V I L Á G Ú J D O N S Á G ! ! !
Aminosavak XXL méretben Három értékes forrásból – csirkefehérje hidrolizátum, tojásfehérje albumin és tejsavófehérje koncentrátum - Ideális aminosav profil - Narancsízû tabletták - Tabletta tömeg: 1300 mg Az AMINO Blend 3 XXL Tabs tabletták 100% tiszta aminosavat tartalmaznak 3 értékes forrásból:
  • csirkefehérje hidrolizátum(!),
  • tojásfehérje albumin és
  • tejsavófehérje koncentrátum.
Ennél mutassatok jobbat! Ez nem az a \\\"Hozzunk ki minél többet a tejsavóból!\\\" kategória.
Na még egszer:
EZ EGY OLYAN AMINOSAVKÉSZÍTMÉNY, AMIT CSIRKEHÚSBÓL IZOLÁLTAK! Ki meri azt állítani, hogy van olyan fehérje, ami a húsnál jobban hasznosul?! Ez a termék a Te szervezeted számára lett tervezve! \\\"Akkor miért nem kizárólag húsból izolált fehérjékbõl áll a termék, amikor a piacon SENKINEK nincs ilyen?\\\" Mert így kapunk egy olyan ideális arányt, amely esetében a szervezet maximális hatásfokkal tudja hasznosítani, vagyis így minden, a tablettában lévõ aminosav hasznosul, a Te izmaiddá alakul! Ez pedig magával hozza a kérdést, hogy ezek szerint ha ez az arány nem áll fenn, bizonyos aminosavak kiürülnek a szervezetbõl, anélkül, hogy hasznosulnának. Így pedig feleslegesen terhelik szervezeted. Ez a 100%- os testfehérje-szintézis alapja! Az ActivLab AMINO Blend 3 XXL Tabs használata ajánlott minden sportolónak, akár versenyszerûen, akár csak rehabilitációs céllal ûz bármilyen sportot, így erõsportot (testépítés, erõemelés, küzdõsportok) is.

Figyelmeztetés: Szedése terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott! Felhasználási javaslat: 1. Edzésnapokon: 3 tabletta naponta 4 x (reggel, este, edzés elõtt és után), 2. pihenõnapokon: 3 tabletta naponta 2 x (reggel és este).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése